Незабутньо проведений час та неймовірні враження залишилися від поїздки у міні-пекарню Еко Татко учнів 3-А класу. Вони взяли участь в одному з найцікавіших майстер-класів з випічки справжнього живого ХЛІБА з висівками,замішаного на сирватці, спеченого у глиняній печі на дровах. Діти навчилися руками місити тісто. Відчули зернятка,висівки,борошно та інші складники до тіста. Відкрили для себе секрети і традиції випікання хліба. Усе відбувалось в ігровій формі із запитаннями та конкурсами. Батьки теж були учасниками майстер-класу.
Всі отримали іменні сертифікати і власноруч спечений буханець хліба, який увібрав у собі дитячу любов, доброту, щирість, працьовитість… І тому він був такий смачний!!! Також учні 3-А-класу побували на кордоні України з Польщею та дізналися,як працює прикордонна служба.
Авторка допису : Коваль Н.І
There are no comments